Nowadays many professions or sports have become actual lifestyles. Whatever profession or sports you are engaged in, Pilates fills the gaps in both. Sedentary work and lifting weight are the most dangerous factors of daily life; of these, only the ever-increasing degree of stress is more insidious. It is your duty to prevent physical pain and keep yourself in good cheer at all times! This is what Pilates provides help for; providing everyone with regularity, routine and balance, from Hollywood to Budapest. The Pilates lifestyle has become the favourite of many thousands of Hungarian practicioners!

Csúcsfogyásaink

2010 óta működő Pilates stúdiónkban több vendégünk is csúcsformába került. Heti két Pilates edzéssel elérheted, amit már három törzsvendégünknek is sikerült.
 
Csúcsfogyásaink:
- Imola 19 kg (1 év alatt)
- Linda 18 kg (1 év alatt)
- Edit 6 kg (3 hónap alatt)
 
Próbáld ki fogyasztó gyakorlatainkat!
 

Új Év - Új Izomzat!

Kockás maradt a hasad az ünnepek után? 
Profi Pilates edzőink segítenek a hasizomzatod újraformálásában, hogy a mélyebb és felszínes rétegek egyaránt visszanyerjék szép formájukat. 100-as (the Hundred)  és a Próbatétel (Teaser) biztosan szerepelni fognak a gyakorlatainkban. Ismered ezeket a gyakorlatokat? Nálunk speciálisan erre kifejlesztett eszközökkel tudod kipróbálni.
 
Az Új évben újrahangolt izomzattal tudod a törzsedet stabilizálni, a gerincedet és a hátizmaidat egészségesen használni.
 
Kövess minket figyelemmel az új platformokon is (Pinterest, Instagram, Foursquare), és köszönjük, ha meghagyod a véleményed a Tripadvisor oldalunkon!
 

40 felett is bombázó: mitől ilyen csinos Uma Thurman?

Bár idén augusztusban ünnepelte 44. születésnapját, Uma Thurman még mindig a legcsinosabb hollywoodi színésznők egyike, de hogyan tartja magát ilyen elképesztő formában?
 
Uma Thurmanért nemcsak a Kill Bill mozikban nyújtott teljesítménye miatt lehet rajongani, hanem azért is, mert elképesztően csinos: a különleges szépségű színésznő vonalain egyáltalán nem látszik, hogy augusztusban töltötte be negyvennegyedik életévét.
 
Uma mindent meg is tesz annak érdekében, hogy csinos maradjon: régebben vegetáriánus volt, manapság viszont inkább a makrobiotikus diétához követi, ha le szeretne adni néhány kilót. Ilyenkor csak nyers, feldolgozatlan ételeket és rengeteg vizet fogyaszt.
 
A színésznő egyébként nem mindig ilyen szigorú önmagához. Pontosan tudja, hogy néha muszáj lazítania, ezért olykor megenged magának egy kis kényeztetést: kedvencei az olasz ételek és a csokis keksz. Érdekesség, hogy délutánonként szívesen elszürcsöl egy-egy bögre kínai fehér teát, vacsorája mellé legszívesebben egy pohár vörös bort fogyaszt, késő este pedig gyakran iszik még egy kapucsínót.
 
 
Uma tehát általában nem veti meg a finom ételeket és italokat, ám ha például egy-egy filmszerep megköveteli, képes szigorúan diétázni és edzeni. A Kill Bill forgatása előtt 25 kilótól szabadult meg, amiben nem kis része volt a heti ötszöri, kemény sportnak.
 
A színésznő reggel kilenctől délután ötig az edzőteremben izzadt: súlyzózott, futott, nyújtógyakorlatokat végzett, és taposógépet is használt. Emellett a távol-keleti harcművészetekben is elmélyedt: minden edzésnapon órákat töltött például azzal, hogy megtanulja helyesen használni a szamurájkardot.
 
Manapság is fontos az életében a rendszeres mozgás: az edzőtermi gyakorlatok, valamint a jóga és a Pilates mellett szívesen mozog a szabadban. Uma nagyon szeret sétálni, lovagolni, télen pedig síel és snowboardozik.
 

Naturality

Naturality is an innate part of our life. In our day in the movements, in the clothing, in the furnishing and in the nourishment we follow the current fashion. Naturality is an innate part of our life. In our day in the movements, in the clothing, in the furnishing and in the nourishment we follow the current fashion. Do not forget the natural breathing, healthy stretches also produced by the animals, or at thirst consumption of one slip of clean water.
 
Fill yourself up with sunbeam whenever you can! Walk a lot in the nature because the contact with the Earth, Air and Water elements significantly improve the quality of your life! Improved the focused exercises and natural breathing of the yoga, with the dynamic move giving Pilates methode you can have victory over the stress of the every day life.