A stúdióról

Otthonosan fogod érezni magad a Victory Pilates Stúdióban, ahol csodálatos környezetben, indiai stílusú teremben matracon és gépeken edzünk. A STOTT PILATES® órák előtt és után ásványvízzel, teával és gyümölcsökkel frissítheted magad. Tavasszal, nyáron és kora őszi időszakban kisétálhatsz az erkélyre a madarak csicsergését hallgatva, friss levegővel, napfénnyel és energiával töltődve!
 
Csak egy  kényelmes nadrágra, egy nem túl nagy pólóra és zoknira van szükséged az edzéshez!
 
A Victory Pilates Stúdió egyedisége, hogy az egyéni óra tökéletes nyugalomban zajlik, más gépek csattogásától, más termek zajától mentesen, igényeid szerint relaxációs vagy motiváló zenét hallgatva.
 
A Victory Pilates Stúdióban a személyi edzés tényleg CSAK RÓLAD szól!
 
Az első órán az adataid felvétele után gyakorlatban ismerkedsz meg az 5 alapelvvel (3 dimenziós légzés-Mély hasizom használat, Medence beállítások, Bordakosár helyzete, A lapocka mozgása és stabilizációja, Nyak-és fejtartás), az eszközökkel és a gépekkel.
 
Az első pár alkalommal mindenképp személyi tréningre jelentkezz, hogy pontosan elsajátíthasd a STOTT PILATES®  alapelveket, amelyhez az oktató instrukciói és korrekciói szükségesek!
 
Egyéni vagy páros vagy kis csoportos órán a részvételed kizárólag ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL történhet!
 
Kapcsolat menüpontban jelezd, hogy melyik napon hány órára szeretnél jönni, lehetőleg több opciót is megadva. Kérlek tüntesd föl céljaidat a Pilates-sel, hogy hányszor szeretnél jönni hetente, és hogy milyen problémáid vagy fájdalmaid vannak illetve voltak.