Fotózásokra készülj Pilates-szel, mint Jennifer!

Jennifer fontosnak tartja, hogy jól nézzen ki a kamerák kereszttüzében, akár közelről, akár távolról mutatják. Jennifer évek óta rendszeresen jár jóga és Pilates órákra. A látvány magáért beszél, könnyedén választ a ruhák közül, mert nincs egy deka rejtegetnivalója sem! Jennifernél a külső és belső combizmok, tehát távolítók és közelítők is egyaránt meg vannak dolgoztatva. Gyönyörű vádlit és Quadri-t (négyfejű combizmot) mondhat magáénak. Formás karizmokban sem szenved hiányt! Kell ennél több? A színésznők, modellek és táncosok állandó kontroll alatt tartják a súlyukat és vonalaikat!
 
Ha más szakmában tevékenykedsz, nőként akkor is fontos lehet számodra, hogy úgy libbenj a házi színpadra, mintha az említett foglalkozások jeles képviselője volnál. Ha te is szeretnéd jól érezni magad egy szexi piros, vagy egy fekete csipkés ruhában, (nem is beszélve arról, ha csak az alatta lévőket viseled!), akkor ideje elkezdened tested szálkásítását.
 
A Pilates tréning erre lett kitalálva, tudatos izomhasználatra és légzéstechnikára épülve. Érezd jól magad bármilyen ruhát viselsz is, Jennifer is ezt teszi, amióta a Pilates órák élete elengedhetetlen részévé váltak!
 
A művészi aktfotózás már keményebb dió. Átgondolt táplálkozás és rendszeres testedzés nélkül feszültségekkel járhat együtt! Ha viszont fönntartjuk irigylésre méltó formánkat, akkor nőiességünk kiteljesedhet a fotózás során, akár magazinba készül a fotó, akár párunknak vagy férjünknek meglepetésként az évfordulónkra! Lássuk be, hogy egy combfix akkor szexi, ha nem a narancsbőrünk és a „felhalmozott energiakészletünk” buggyan ki fölötte! Ennek elkerülésére lábkörzéseket, lábemeléseket, rúgásokat végzünk, csoportos óráimon lábra erősített súlyokat is használunk a szálkásítás érdekében!
 

Szerintem Jennifer fotói ideális példák egy mai sikeres nő kinézetére. Válasszunk akár egyszerű, természetes anyagokból készült fehérneműket, akár vadító párducnő szerelést, a lényeg mindig ugyanaz lesz: a testünk, ami alatta van! Kövesd a divatot, ne csak öltözködésben, hajviseletben és sminkben, hanem alakformálásban is!