Nyári fittség dvd-vel féláron!

Nyáron is fitten tart a Victory Pilates Stúdió dvd-je. A Victory Pilates módszer az eredeti Pilates technikát mai igényekhez alakítja és jóga nyújtásokkal egészíti ki. Ez kifejezetten segít a mindennapi stressz semlegesítésében. A nyári utazások közben a gyakorlatsor biztosítja a jó alak megtartását. Próbáld ki a bemelegítő, alap és középhaladó gyakorlatokat, hogy megtartsd vagy kialakítsd csúcsformádat!

A dvd anyaga a vakáció alatt is szinten tart, hogy visszaesés nélkül folytathasd az egyéni gépes vagy csoportos talajedzéseket szeptembertől. A mozgásrendszert Csősz Kristóf mutatja be, a légzéstechnikát és a precíz kivitelezéshez szükséges taktikát Szabó Viktória magyarázza el.

A DVD FÉLÁRON MOST CSAK 2500FT!

A dvd postai utánvétellel megrendelhető az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a +36-70-320-9041-es telefonszámon. Átvehetö a Gellérthegyen a Victory Pilates Stúdióban elözetes egyeztetéssel.

 
 

Victory Pilates oktató képzés

IMG 9281A Pilates nagyszerű módszer arra, hogy formában tartsuk vendégeink izomzatát, fitten tartsuk gerincüket, aktivizáljuk mélyizomzatukat és rendszeres alkalmazásával megteremtsük testi-lelki harmóniájukat.
 
A Victory Pilates diplomát nyújtó tanfolyam végére ez a megszerzett mélyreható tudás teszi lehetővé, hogy Te is a legsikeresebb Pilates-oktatók közé kerülhess.
 
Az oktatás sajátossága, a Pilates gyakorlatok megfelelő értelmezése - biomechanikai, anatómiai és gyakorlati megismerése - mellett elsajátítanak kliens specifikus módosításokat és alkalmazásokat is, eszközökkel és anélkül.
 
Megtanulhatod nyújtva-erősíteni az izomzatot és a klienseket a szükséges rehabilitáció vagy erőnlétfejlesztés után éveken keresztül több száz új gyakorlattal ellátni.
 
Jelentkezz, ha egy hatékony, 10 éven keresztül orvosokkal és gyógytornászokkal fejlesztett intelligens és izomtudatos mozgásrendszert szeretnél tanítani.
 
Tematika:
 • 1 Victory Pilates oktatói könyv
 • 1 Victory Pilates oktatói dvd
 • Az anatómia áttekintése
 • Testanalízis 
 • Victory Pilates alapelvek megismerése
 • Alaphelyzetek megismerése
 • Hatékony kommunikáció és instruálás elsajátítása a vendégek céltudatos tanításához
 • A  Victory Pilates  gyakorlatsorok megismerése
 • Kialakított gyakorlatsorok csoportoknak és egyéni klienseknek
 • Rehabilitáció Victory Pilates-sel
 • Alakformálás, alapkondíció Victory Pilatessel
 • Problémákkal küzdő páciensek programozása
 • Elmélet és gyakorlat
 • Kiegészítő eszköztár beépítése az edzéstervbe
 • Alap - és Középhaladó gyakorlatok
 • Vizsga – és munkalehetőségek a Victory Pilates-nél és partnercégeinél
 
IMG 9353Helyszín: Budapest Gellérthegy
 
Az oktatóképzés időpontjai:
2018. március 03-04, 10-11, 17-18, 24-25
 
4 hétvége
40 óra
 
Érdeklődj: Szabó Viktória
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36-70-320-9041
 
A tanfolyamra való jelentkezésedet 10% előleg befizetésével biztosíthatod!

Gyógytorna és manuálterápia

Műtétek és súlyosabb sérülések után gyógytornát javaslunk pácienseinknek. Mindemellett a manuálterápia mozgásszervrendszeri eltérések diagnosztizálására, kezelésére szolgál, ami csontkovácsoláshoz hasonló, de annál jóval többet nyújtó, orvosok által kifejlesztett modern szemléletű terápiás lehetőség, ahogy a neve is mutatja kézzel (manuálisan) végzett műfogások segítségével. A manuálterápia nem csak kezelési ágakat foglal magába, hanem egy filozófiát is képvisel, az embert, mint egészet, egységet tekinti. Közvetlenül a mozgásszervrendszerre hat, de ezáltal jótékonyan befolyásolja a teljes szervezet működését is. A kezelések során a gerinc és a végtag-ízületek, és a hozzátartozó szövetek mobilizációja zajlik, ezzel biztosítva a szervezet számára a normál fiziológiás mozgások működését.Stúdiónkban vendégeink Somogyi Nóra gyógytornászhoz jelentkezhetnek be manuálterápiára és gyógytornára.
 
 

Kismama Pilates

A nőgyógyászok kifejezetten ajánlják a Pilates-módszert kismamáknak a terhesség során a hát-és vállizomzat erősítésére, támogatására, és a szülés utáni babacipelésre való felkészítésre.A kismama Pilateshez teljesen egészségesnek kell lenni a leendő anyukának, orvosi engedéllyel kell rendelkeznie és akkor lehet egyéni foglalkozásokon részt venni, ha a kismama korábban már sportolt, jógázott vagy Pilates-ezett.
 

A Life.hu-n is a csodamasinát ajánlják! És a Victory Pilatest!

A minap Rosie Huntington-Whiteley szupermodell a képmegosztó oldalára olyan fotót posztolt magáról, amit nézve menten elsárgultunk az irigységtől. Jason Statham kedvese egy különleges gép segítségével tartja karban álomszép alakját - utánajártunk, mi is ez a csodamasina.

Gépekkel a szálkás testért

A pilates edzésmódszert Joseph H. Pilates fejlesztette ki, alapvetően gépeken. A mozgásforma azoknak tökéletes, akik karcsúak és szálkásak szeretnének lenni, nem vágynak izomtömeg-növelésre, de fontos számukra, hogy szép tartásuk legyen. Ez a módszer főképp a has-, hát- illetve a comb- és a farizmokat edzi, de karbantartja az egész testet. Talajon is végezhető, de alapvetően gépekre lett kifejlesztve - ezeknek az a lényege, hogy a gravitáció kiiktatásával, a rajtuk lévő rugók segítségével nyújtó és erősítő gyakorlatokat kombinálhassunk. Így az izmok nem rövidülnek, hiszen erősítés mellett folyamatosan nyújtjuk őket. Ha szálkás, karcsú, de tónusos izmokra vágysz, ez az edzésforma remek választás.
 
A teljes cikk az alábbi linken tekinthető meg: