Szeretnél áramvonalas alakot?

Tökéletes izomzatra vágysz? Szoborszerű testet varázsolhatsz magadnak minimális erőkifejtéssel, maximális eredménnyel!
 
Válaszd a jóga, tánc és torna elemeit ötvöző egyedülálló Pilates mozgásrendszert! A légzéssel összekötött gyakorlatok elképesztően megújítják testalkatodat! Heti 1-2 edzéssel csúcsformába kerülsz, és ha Pilates tréningedet éveken keresztül folytatod, bármelyik pillanatban szívesen fogsz fürdőruhát viselni, fotózásra menni, vagy alakodat kihangsúlyozó, divatos ruhát felvenni! Mindezek mellett hajlékonyságod, állóképességed és koncentráló képességed nőni fog, mindennapjaidban kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel!
 
A STOTT PILATES-t gyakorló vendégek bókok tucatjait kapják. A legtöbb "Pilates-ező" maga is megdöbben a testformáló módszer látványos eredményein, főleg amikor egyre-másra kapja párja, barátai és kollégái elismerő szavait és kérdéseit, hogy mitől néz ki ilyen jól, vagy mitől javult ennyit a testtartása.
 
Az órákon szükséges koncentráció, központosítás és légzés nemcsak az alakformálást segíti, hanem a mindennapok problémáit 100%-ig kikapcsolva egy új világba röpíti a gyakorlót. A Pilates-órán csak a test, a tér és a tudatosség létezik, az izmok egyre inkább érzékelhetővé és kontroláltabbakká válnak, megújítva a testet, megnyugtatva az elmét.