Manapság több szakma és sport is életmóddá vált. Bármilyen szakmában dolgozol, vagy bármilyen sportot űzöl, a Pilates pótolja mindkettőnek a hiányosságait. Az ülőmunka és a cipekedés a legveszélyesebb tényezői a mindennapoknak, ezeknél csak az egyre fokozódó stressz alattomosabb. A te feladatod, hogy megelőzd a fizikai fájdalmaidat és mindig jó kedélyállapotban tartsd magad! Ehhez nyújt segítséget a Pilates, rendszerességet, rutint és kiegyensúlyozottságot adva mindenkinek Hollywoodtól Budapestig. A Pilates életforma ma már több ezer magyar gyakorló kedvencévé vált!

Csúcsfogyásaink

2010 óta működő Pilates stúdiónkban több vendégünk is csúcsformába került. Heti két Pilates edzéssel elérheted, amit már három törzsvendégünknek is sikerült.
 
Csúcsfogyásaink:
- Imola 19 kg (1 év alatt)
- Linda 18 kg (1 év alatt)
- Edit 6 kg (3 hónap alatt)
 
Próbáld ki fogyasztó gyakorlatainkat!
 

Új Év - Új Izomzat!

Kockás maradt a hasad az ünnepek után? 
Profi Pilates edzőink segítenek a hasizomzatod újraformálásában, hogy a mélyebb és felszínes rétegek egyaránt visszanyerjék szép formájukat. 100-as (the Hundred)  és a Próbatétel (Teaser) biztosan szerepelni fognak a gyakorlatainkban. Ismered ezeket a gyakorlatokat? Nálunk speciálisan erre kifejlesztett eszközökkel tudod kipróbálni.
 
Az Új évben újrahangolt izomzattal tudod a törzsedet stabilizálni, a gerincedet és a hátizmaidat egészségesen használni.
 
Kövess minket figyelemmel az új platformokon is (Pinterest, Instagram, Foursquare), és köszönjük, ha meghagyod a véleményed a Tripadvisor oldalunkon!
 

40 felett is bombázó: mitől ilyen csinos Uma Thurman?

Bár idén augusztusban ünnepelte 44. születésnapját, Uma Thurman még mindig a legcsinosabb hollywoodi színésznők egyike, de hogyan tartja magát ilyen elképesztő formában?
 
Uma Thurmanért nemcsak a Kill Bill mozikban nyújtott teljesítménye miatt lehet rajongani, hanem azért is, mert elképesztően csinos: a különleges szépségű színésznő vonalain egyáltalán nem látszik, hogy augusztusban töltötte be negyvennegyedik életévét.
 
Uma mindent meg is tesz annak érdekében, hogy csinos maradjon: régebben vegetáriánus volt, manapság viszont inkább a makrobiotikus diétához követi, ha le szeretne adni néhány kilót. Ilyenkor csak nyers, feldolgozatlan ételeket és rengeteg vizet fogyaszt.
 
A színésznő egyébként nem mindig ilyen szigorú önmagához. Pontosan tudja, hogy néha muszáj lazítania, ezért olykor megenged magának egy kis kényeztetést: kedvencei az olasz ételek és a csokis keksz. Érdekesség, hogy délutánonként szívesen elszürcsöl egy-egy bögre kínai fehér teát, vacsorája mellé legszívesebben egy pohár vörös bort fogyaszt, késő este pedig gyakran iszik még egy kapucsínót.
 
 
Uma tehát általában nem veti meg a finom ételeket és italokat, ám ha például egy-egy filmszerep megköveteli, képes szigorúan diétázni és edzeni. A Kill Bill forgatása előtt 25 kilótól szabadult meg, amiben nem kis része volt a heti ötszöri, kemény sportnak.
 
A színésznő reggel kilenctől délután ötig az edzőteremben izzadt: súlyzózott, futott, nyújtógyakorlatokat végzett, és taposógépet is használt. Emellett a távol-keleti harcművészetekben is elmélyedt: minden edzésnapon órákat töltött például azzal, hogy megtanulja helyesen használni a szamurájkardot.
 
Manapság is fontos az életében a rendszeres mozgás: az edzőtermi gyakorlatok, valamint a jóga és a Pilates mellett szívesen mozog a szabadban. Uma nagyon szeret sétálni, lovagolni, télen pedig síel és snowboardozik.
 

Természetesség

A természetesség életünk velünk született része. Napjainkban mind a mozgásban, öltözködésben, lakberendezésben és táplálkozásban a pillanatnyi divatot követjük. Ne felejtsük el a természetes légzést, az állatok részéről is produkált egészséges nyújtózást, vagy megszomjazásunkkor egy korty tiszta víz fogyasztását!
 
Töltődj napsugarakkal amikor csak megteheted! Sétálj sokat a természetben, mert a Föld, Levegő és Víz elemek való érintkezés jelentősen javítja életed minőségét! A jóga összpontosított gyakorlatait és természetes légzéstechnikáját továbbfejlesztve, dinamikus mozgást is biztosító Pilates-módszerrel győzelmet arathatsz a mindennapi életünk stresszhelyzetei felett.