Eszközök

FitnessCirclePro
A Flex Band gumiszalagot, az összenyomható Fitness Circle-t általában talajgyakorlatokhoz használjunk a Mat-en jobb kondíció kialakítására.
 
FoamRoller
Erőnlét és egyensúly fejlesztésre Foam Rollert és nagylabdát, hasizom kockásításra Soft Ball-t használunk.
 
FlexBand
Könnyebb súlyokat a formás végtagok és tónusos törzs kialakítására építünk be Pilates óráinkba.
 
Az alapvető gyakorlatokat a végtelen számú variációval eredményes kihívásokká tesszük.
 
 

A legjobb Pilates csapat a Victory Pilates Stúdióban van!

Törzsvendégeink már minden esszenciális Pilates gyakorlatot elsajátítottak és kidolgozottan, profin kivitelezik őket. A hangulat mindig nagyon jó, bár a legutolsó hengeres órán egy kliensünk hengeri betegséget kapott.
 
Olyan hatékony csoportos óráink vannak, hogy még az Óperenciás Hengeren túl is erről beszélnek!
 

A stúdióról

Otthonosan fogod érezni magad a Victory Pilates Stúdióban, ahol csodálatos környezetben, indiai stílusú teremben matracon és gépeken edzünk. A STOTT PILATES® órák előtt és után ásványvízzel, teával és gyümölcsökkel frissítheted magad. Tavasszal, nyáron és kora őszi időszakban kisétálhatsz az erkélyre a madarak csicsergését hallgatva, friss levegővel, napfénnyel és energiával töltődve!
 
Csak egy  kényelmes nadrágra, egy nem túl nagy pólóra és zoknira van szükséged az edzéshez!
 
A Victory Pilates Stúdió egyedisége, hogy az egyéni óra tökéletes nyugalomban zajlik, más gépek csattogásától, más termek zajától mentesen, igényeid szerint relaxációs vagy motiváló zenét hallgatva.
 
A Victory Pilates Stúdióban a személyi edzés tényleg CSAK RÓLAD szól!
 
Az első órán az adataid felvétele után gyakorlatban ismerkedsz meg az 5 alapelvvel (3 dimenziós légzés-Mély hasizom használat, Medence beállítások, Bordakosár helyzete, A lapocka mozgása és stabilizációja, Nyak-és fejtartás), az eszközökkel és a gépekkel.
 
Az első pár alkalommal mindenképp személyi tréningre jelentkezz, hogy pontosan elsajátíthasd a STOTT PILATES®  alapelveket, amelyhez az oktató instrukciói és korrekciói szükségesek!
 
Egyéni vagy páros vagy kis csoportos órán a részvételed kizárólag ELŐZETES BEJELENTKEZÉSSEL történhet!
 
Kapcsolat menüpontban jelezd, hogy melyik napon hány órára szeretnél jönni, lehetőleg több opciót is megadva. Kérlek tüntesd föl céljaidat a Pilates-sel, hogy hányszor szeretnél jönni hetente, és hogy milyen problémáid vagy fájdalmaid vannak illetve voltak.
 

Gépek

V2MaxPlusRehabReformer
A V2Max Plus Rehab Reformer gép a legújabb innováció a STOTT PILATES® gépek területén, ami izomfejlesztés és rehabilitáció területén gyakorlatok százaival bővíti az egyébként is elképesztően széles repertoárt. Megemelt, különlegesen komfortos gyakorlófelülete kényelmes föl-és leszállási lehetőséget biztosít nehezen mozgó és sportsérülésekkel érkező vendégek számára is. Ezen a gépen a törzs stabilizáció és a periférikus mobilizáció rendkívül könnyedén érhető el, lenyűgöző fejlődést eredményezve. A V2Max a legrégebbi Cadillac, a legkedveltebb Reformer gépeket egybeépítve, extra csigákkal, rugókkal és kötelekkel felszerelve multi-planáris, plyometrikus és cross-tréning gyakorlatok színterévé is válik. Újdonság! A V2Max Plus Rehab Reformeren mostantól a legújabb Atlétikus V2 és Reformer Gyakorlatokat is kipróbálhatod különböző testhelyzetekben!
 
StabilityChair
A Stability Chair gép sportolóknak erőnléti edzésekre, mélyizmok, karok és lábak erősítésére alkalmas, a többi géphez hasonlóan izomegyensúlyt hoz létre. Kisebb rugóellenállással rehabilitációra és általános kondíció fenntartására szolgáló gyakorlatokra is használható. Egyedülálló egyensúlygyakorlataival kihívást biztosít profi fitnesz-, tánc- és sportháttérrel rendelkezők számára is. Függőlegesen beilleszthető fogóin tornagyakorlatok nehezített verziót, a pedálon kar-,törzs- és lábmunkát végezhetünk lassított vagy gyorsan pumpáló mozdulatokkal.
 
Újdonság! A Stability Chair-en most már a legújabb Atlétikus Edzéseket is kipróbálhatod!